WORKSHOPS & Opleiding

WIL JE LEREN KOKEN ALS EEN PROFESSIONAL IN JE EIGEN KEUKEN? - Start 21 Sept

 

Ben je al lekker bezig met vega koken en wil je graag een stap verder en nog meer leren over hoe je kookt met granen, groenten, peulvruchten &zaden/noten? Dan is deze online cursus wat voor jou! Bomvol culinaire productkennis, je leert technisch proeven, snijtechnieken en je weet precies wat je kookt en wat er tijdens de bereiding gebeurd. Je leert vanuit jouw eigen omgeving en op je eigen tijd met handige tools en een intensieve begeleiding. 


COMPANY WORKSHOP + DINER

 

Een inspirerende teambuildingsactiviteit met een dagdeel groen kookplezier die afgesloten wordt met een heerlijk diner. Ontdek, leer en verbind met elkaar. Lotte stelt een workshop of kookdemo samen op basis van jullie wensen en behoeften. Gezelligheid en verwondering gegarandeerd!

 

 


KOOKWORKSHOP OF -DEMO BIJ JOU THUIS

 

Een gezellige avond met vrienden/vriendinnen en tegelijk nieuwe culinaire inspiratie op doen. Neem contact op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 


VEGA MASTERCLASS - 4 SEPT

 

Leer plant based koken in één dag tijdens deze Masterclass.  Je leert stap voor stap hoe je de lekkerste en gezondste plant based maaltijden creëert. Je gaat onder andere aan de slag met een aantal van de meest bekende vega gerechten, leert de basisstappen en de eindeloze variatiemogelijkheden. In deze workshop dus geen recepten, maar creatief plantaardig koken. Zo leer je koken met alles dat je al in huis hebt. Je gaat naar huis als een snelle en creatieve vega kok. Durf jij het aan?

Menu

  • 3 basisbereidingen van groenten
  • Bowls
  • Burgers
  • Dips & Spreads

___

Locatie: Kookfabriek Amsterdam
Tijd: 16:00 - 20:30 uur

Datum : 2022-09-04
Prijs : €90.00