Ontwikkeling & Advies

RECEPTONTWIKKELING EN CONTENT CREATIE

Op zoek naar een succesvolle receptuur of smaakvolle online content? Lotte werkt samen met bedrijven, ontwikkelaars van producten, kookboeken, magazines en horeca bij het creëren van smakelijke, toegankelijke en werkbare recepten. 

 

Of het nu gaat om onderzoek en ontwikkeling van een geheel nieuw product, (nieuwe) receptuur of de promotie van bestaande producten en merken - Lotte denkt vaak en succesvol mee binnen de wensen van smaakbeleving, gezondheid, ingrediënten, kostprijs, beschikbare middelen, logistiek, veiligheid en commerciële doelen. Van onderzoek en ontwikkeling tot aan foodfotografie en presentatie, Lotte ondersteunt je graag daar waar nodig. 

 

Wil jij ook de wereld veranderen, inspireren of moderniseren met de plantaardige keuken? Of je team inspireren dit zelf te gaan doen? 
Laten we samen kijken wat mogelijk is. 

Volg #LOTSOFVEGA op Instagram voor de laatste ontwikkelingen. 


CONSULTING CHEF

Voordat Lotte zich professioneel op voeding is gaan richten was zij mede-oprichter en partner van Dock 4, een organisatieadviesbureau in de gezondheidszorg. Door haar werk als ondernemer en organisatieadviseur heeft zij sterke analytische, coachende en organisatorische kwaliteiten. 

 

Als chef heeft zij veel ervaring met het koken op verschillende locaties in binnen- en buitenland. Voor Synthesis Institute was zij als Lead Chef verantwoordelijk voor het functioneren van de catering, menu-ontwikkeling, inkoop en aansturen van de chefs voor de retreats. 

 

Heb je advies nodig bij het inrichten van de keuken / catering van een nieuwe locatie of coaching van jouw keukenbrigade om bijvoorbeeld meer met groenten te experimenten en te koken?

Daar kan Lotte zeker bij helpen. Interesse in een samenwerking of een andere vraag? 

Neem vrijblijvend contact op